Odata cu lansarea paginii facebook a prepay.ro, va oferim zilnic discount-uri la produsele noastre.

Apasati butonul "Like" si veti afla automat despre aceste promotii.


Prepay.ro
promotii promotii promotii
magazin magazin magazin
blog blog blog
home stiri Cum sa... regulament harta site
cosul meu de cumparaturi  cosul meu de cumparaturiJust a pixel Suport online  Suport onlineJust a pixel Feed Stiri  Feed Stiri

Contul meu

» cont nou
» parola uitata

Reincarcare directa

» Telekom Direct
» Orange Prepay Direct
» Orange Internet Direct
» Orange Minute Direct
» Vodafone Direct
» Indygen Direct

Coduri de Reincarcare

» Cod Telekom
» Cod Telekom Minute
» Cod Orange Prepay
» Cod Orange Internet
» Cod Orange Minute
» Cod Vodafone
» Cod Indygen

Cartele Valorice

» Telekom
» Orange
» Vodafone

CARTELE SIM, cu numar

» Telekom
» Orange
» Vodafone

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter:

Parteneri si Drepturi

Orange Romania redefineste tarifele de roaming pentru utilizatorii de cartele PrePay, sub conceptul Orange Travel

2007-05-21 00:00:00

Bucuresti, 21 mai 2007: Orange Romania redefineste tarifele de roaming pentru utilizatorii de cartele PrePay, sub conceptul Orange Travel, si lanseaza noi optiuni de roaming atat pentru abonati, cat si pentru utilizatorii PrePay.

Clientii Orange PrePay au acum la dispozitie tarife mult reduse si simplificate, indiferent de reteaua utilizata intr-o tara. Mai mult, daca activeaza si noua optiune Advantage, beneficiaza de o reducere suplimentara a tarifelor de roaming in 20 de retele din Europa. De exemplu, odata activata optiunea Advantage, tariful pentru un apel catre Romania scade pana la 0.69 EUR/min, cu pana la 67% fata de tarifele vechi. Optiunea este gratuita si poate fi activata prin apel la Serviciul Clienti.

Clientii Orange cu abonament care activeaza noua optiune Roaming Europe au tarife cu pana la 44% mai mici fata de tarifele standard in tarile europene. Astfel, cu tarife fixe pentru fiecare zona si independente de retea, abonatii Orange isi pot controla mai usor costurile in roaming. Pentru a fi si mai simplu, cu optiunea Roaming Europe tarile europene vor fi impartite in doar doua zone de tarifare.

Promotional, clientii care activeaza optiunea Roaming Europe pana la 31 august primesc pana la aceasta data optiunea gratuit si 10 minute gratuite lunar pentru apelurile primite in roaming in tarile Uniunii Europene.

Noile tarife de roaming pentru utilizatorii PrePay si optiunea Roaming Europe sunt definite sub conceptul Orange Travel, prin care ne propunem sa facem serviciul Roaming usor de folosit si accesibil clientilor nostri care calatoresc in Europa”, a declarat Dorin Odiatiu, Head of Wholesale, International & Regulatory Affairs la Orange Romania.

Mai multe detalii despre noile tarife si acoperirea in Roaming, despre optiunile Advantage si Roaming Europe sunt disponibile la adresa http://www.orange.ro/orange-travel

sursa: comunicate de presa

[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]


[title]
[title]
[title][title]
[title]
[title]


[title]
[title]
[title]


[title]
[title]
[title]Nu a fost vizitat nici un produs


[Just a pixel Protectia Consumatorilor - A.N.P.C. Just a pixel]